Maak een Perfect CV in onze professionele cv-maker

Kies een van onze bewezen cv-templates, bewerk hem vervolgens in de cv-maker en begin gelijk met solliciteren!

7895 sollicitanten gingen je voor

Snel & eenvoudig met onze cv-maker

gebruiksvriendelijke cv maker

Eenvoudige Online CV-Maker

Een Professioneel CV maken was nog nooit zo makkelijk. Kies een door experts ontwikkelde cv-template, vul je gegevens in en download direct jouw perfecte curriculum vitae.

gebruiksvriendelijke cv maker

Jouw gegevens zijn veilig

Jouw gegevens worden versleuteld opgeslagen. Ook zullen je gegevens nooit verkocht worden aan derden. Jouw data is veilig en eventueel met één druk op de knop te verwijderen.

Before Image After Image
gebruiksvriendelijke cv maker

CV-Feedback van échte HR-experts

Een CV maken is voor veel mensen een bittere pil. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je cv te laten nakijken of te laten schrijven door échte carrière-experts.

gebruiksvriendelijke cv maker

Indrukwekkende CV-templates

Natuurlijk is de inhoud van je cv het belangrijkst, maar de vormgeving en lay-out wordt ook steeds belangrijker! Kies in onze cv-maker uit een van de beschikbare templates.

Hoe werkt het?

Gegevens invullen

Vul in welke naam en e-mailadres op je op je cv wil zetten.

Template kiezen

Vervolgens kies je in de cv-maker uit een van onze bewezen templates.

CV Downloaden

Vul de rest van het cv in (werkervaring, opleidingen, etc) en download in pdf.

Solliciteren maar!

Solliciteer met zelfvertrouwen direct op je droombaan met je perfecte cv. 

Waarom gebruik maken van onze cv-maker?

+57%

Meer kans op een sollicitatiegesprek

12 mins

gemiddeld voor het maken van je CV

23 dagen

gemiddeld voor uitnodiging op gesprek

Een Winnend CV maken was nog nooit zo makkelijk

Maak gebruik van onze efficiënte CV-maker en bespaar tijd. Geen gedoe meer met Word en problemen met je lay-out. Creëer eenvoudig een onderscheidend en professioneel CV met behulp van onze sjablonen en ingebouwde ontwerpopties. Jouw nieuwe baan is binnen handbereik!

De voordelen van onze krachtige cv-maker

N

Ontvang trefzekere Tips van recruiters en HR-experts voor het optimaal invullen van je CV.

N

Maak een professioneel CV met onze online CV maker waarmee je sneller aangenomen wordt.

N

Wees niet langer onzeker over je CV. Solliciteer met zelfvertrouwen op jouw nieuwe baan.

Veelgestelde vragen

01. Kan ik professioneel CV-feedback krijgen?

Ja, wij begrijpen als geen ander dat het lastig is om een sterk cv te maken (zelfs met een goeie en efficiënte cv-maker). Daarom hebben wij de mogelijkheid ingebouwd om feedback op je cv te ontvangen. Je cv kan worden gecontroleerd door onze recruiter. Deze geeft je vervolgens handige tips om je cv te verbeteren om de kans op een baan zo hoog mogelijk te maken.

02. Wat gebeurt er met de gegevens die ik invul?

Wij doen helemaal niks met jouw gegevens. Deze staan veilig en versleuteld opgeslagen. Zodra jij weer bij jouw gegevens moet zullen ze worden geladen en voor de rest niks. Als je jouw account of gegevens wil verwijderen, dan is dat met één druk op de knop geregeld.

03. Wat is een CV?

Een cv staat voor ‘curriculum vitae’ dat Latijns is voor ‘levensloop’. Levensloop duidt vervolgens op een soort samenvatting van je leven. In het geval van het cv is het dan een samenvatting van je professionele leven. Hierin voeg je beknopt jouw meest relevante werkervaringen, opleidingen en andere relevante informatie toe. Deze kan een potentiële werkgever gebruiken om in te schatten hoe goed jij binnen het betreffende bedrijf én de functie past.

04. Wat staat er in een goed CV?

Het beste CV is er een die goed aansluit bij de vacature. Met andere woorden, een goed CV speelt in op de wensen en behoeften van de werkgever.

Belangrijke onderdelen die eigenlijk altijd terugkomen zijn onder andere:

  1. Personalia
  2. Peroonlijk profiel
  3. Werkervaring
  4. Opleidingen
  5. Vaardigheden
  6. Nevenactiviteiten
  7. Hobby’s & Interesses

Met deze onderdelen moet jij indruk zien te maken bij een potentiële werkgever. Gelukkig hebben we voor al deze onderwerpen handige blogs geschreven. In de hoofdmenubalk kun je daar de belangrijkste van terugvinden.

05. Hoe maak je een professioneel CV?

Een sterk CV sluit goed aan bij de wensen en behoeften van de werkgever. Dit betekent dat je hem niet te lang moet maken en vooral relevant moet houden voor de betreffende functie. Eigenlijk moet je bij alles wat je wil gaan opschrijven jezelf afvragen: “Is dit van toegevoegde waarde voor de betreffende functie”. Als het antwoord een volmondige ‘Ja’ is, dan vermeld je het op je CV.

Daarnaast zijn er verschillende manieren om een goed CV te maken. Zo zou je kunnen kijken bij gratis templates van Word en Google docs. Wil je écht een professioneel CV dat opvalt bij werkgevers, dan zou je eens kunnen kijken bij de handige online CV tool die wij zelf ontwikkeld hebben. Je vult gemakkelijk je gegevens in, kiest uit professioneel ontworpen templates en daarbij ontvang je praktische tips om je CV aan te sterken.

06. Hoe werkt jullie cv-maker?

Onze cv-maker is zeer gebruiksvriendelijk. De tool is ontwikkeld door carrière-experts die al duizenden cv’s hebben beoordeeld. Wanneer je in onze cv-maker terecht komt, zal je allereerst een aantal basisgegevens moeten invullen zoals je naam en e-mailadres.

In de volgende stap zal je een template moeten kiezen die je aanspreekt. Het is belangrijk dat je een template kiest die aansluit bij de functie waarop je solliciteert. Bij een creatieve functie past vaak een creatief cv-template. Voor vrijwel alle functies is een modern cv vaak ook goed.

Vervolgens vul je al jouw gegevens in. De verplichte gegevens staan al in de cv-maker gedefinieerd. Zo weet je zeker dat je geen belangrijke informatie overslaat. Eventueel voeg je extra onderdelen toe om indruk te maken op je toekomstige werkgever. Denk bijvoorbeeld aan talen, hobby’s of cursussen.

In de laatste stap kun je jouw cv direct downloaden als pdf-bestand. Deze kun je gelijk gebruiken om te solliciteren.

Solliciteer direct op je droombaan

Bekijk snel alle mogelijkheden van onze cv-maker en begin direct met het opstellen van jouw perfecte cv. We begeleiden je door alle stappen heen, zodat je een cv hebt die perfect aansluit op de wensen en behoeften van je werkgever.