Een winnend CV.

Je maakt natuurlijk niet iedere dag een CV. Vaak kan dit zorgen voor onzekerheid, een onoverzichtelijk CV en bovenal neemt het veel tijd in beslag.

Wij vinden het belangrijk dat jij doormiddel van een goede voorbereiding en een goed CV doelgericht en effectief kan solliciteren, daarom hebben wij het praktisch gemaakt.

Lerensolliciteren helpt jou bij het maken van een baan-winnend cv en het vergroten van het zelfvertrouwen bij de zoektocht naar een (nieuwe) baan. Dit doen wij door te spreken met experts op het gebied van HR, job coaching en recruitment. Door relevante kennis uit de markt te verwerken in onze tool voldoet jouw CV aan alle (ongeschreven)regels.

Geregistreerde accounts

Gebruikers

Gemaakte CV's

Cv's vandaag

De oprichting.

Het schrijven van een goed cv is voor de meeste mensen een bittere pil. Het is een flinke uitdaging om jezelf in één à twee pagina’s met de juiste woordkeuze krachtig te presenteren. Toch is het belangrijk voor sollicitanten om een goed cv te maken en rekening te houden met de ‘ongeschreven regels’. Dit vanwege het feit dat het grote invloed kan
hebben op het verloop van de carrière.

In 2020 hebben wij een onderzoek uitgevoerd om in kaart te brengen waarom mensen het moelijk vinden om een goed CV te schrijven en naar wat er in een goed CV moet staan. Al snel merkte wij dat het beter kon. Dit was het vertrekpunt om Lerensolliciteren op te richten. 2020 was het jaar waarin wij met onze tool live zijn gegaan.

Door veel te testen en te vragen naar feedback hebben wij een tool ontwikkeld die perfect ondersteunt bij het maken van een cv. 2021 is het jaar waarin Lerensolliciteren volledig operationeel is. Wij hebben sinds duizenden mensen geholpen bij het vinden van hun droombaan.

Maak jouw CV

Ieder mens kan tot bloei komen. Zowel persoonlijk als in het werk. Wij leggen de focus op de mogelijkheden van mensen en niet op de beperkingen.